Рецепт Смачна пшенична каша фото

Смачна пшенична каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Крупи, Гарбуз, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Каші

Кашу найчастіше готують на сніданок або на вечерю, тому вона повинна бути смачна і корисна. Розповідаю, як приготувати смачну пшеничну кашу. Таким же способом можна зварити будь-яку іншу кашу.

Кашу подавайте відразу, поки вона ще гаряча. Можна зварити її на молоці або на воді. Додайте до неї спеції або цукор, сухофрукти або горіхи (для солодкого варіанти), овочі і м'ясо. Не залишайте кашу на потім, краще з'їсти все відразу, тому розраховуйте порції. Простий і смачний рецепт відмінного сніданку або вечері.

  • Свинина - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Пшенична крупа - 1, 5 склянки
  • Гарбуз - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вода - За смаком(3, 5-4, 5 склянки)
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
смачна пшенична каша - фото крок 1
1. М'ясо наріжте невеликими шматочками. Очистіть моркву і натріть її на тертці, цибулину наріжте дрібно. Гарбуз очистіть і наріжте невеликими шматочками.
смачна пшенична каша - фото крок 2
2. В казані розтопіть рослинне масло, викладіть м'ясо і обсмажуйте його пару хвилин, потім додайте цибулю і моркву. Через пару хвилин залийте все окропом (3 склянки) і тушкуйте під закритою кришкою до готовності м'яса.
смачна пшенична каша - фото крок 3
3. Викладіть в казанок гарбуз, додайте сіль, перець, вершкове масло і доведіть до кипіння, Тушіте 5 хвилин, потім додайте крупу і готуйте ще 15 хвилин під закритою кришкою.
смачна пшенична каша - фото крок 4
4. Відкрийте кришку і влийте ще 0, 5-1 склянка води, готуйте 10-15 хвилин. Вимкніть вогонь і настоюйте кашу ще 10 хвилин, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти