Рецепт Смачна пшенична каша фото

Смачна пшенична каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Крупи , Гарбуз , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Кашу найчастіше готують на сніданок або на вечерю, тому вона повинна бути смачна і корисна. Розповідаю, як приготувати смачну пшеничну кашу. Таким же способом можна зварити будь-яку іншу кашу.

Опис приготування:

Кашу подавайте відразу, поки вона ще гаряча. Можна зварити її на молоці або на воді. Додайте до неї спеції або цукор, сухофрукти або горіхи (для солодкого варіанти), овочі і м'ясо. Не залишайте кашу на потім, краще з'їсти все відразу, тому розраховуйте порції. Простий і смачний рецепт відмінного сніданку або вечері.

  • Свинина - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Пшенична крупа - 1, 5 склянки
  • Гарбуз - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вода - За смаком(3, 5-4, 5 склянки)
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
смачна пшенична каша - фото крок 1
1. М'ясо наріжте невеликими шматочками. Очистіть моркву і натріть її на тертці, цибулину наріжте дрібно. Гарбуз очистіть і наріжте невеликими шматочками.
смачна пшенична каша - фото крок 2
2. В казані розтопіть рослинне масло, викладіть м'ясо і обсмажуйте його пару хвилин, потім додайте цибулю і моркву. Через пару хвилин залийте все окропом (3 склянки) і тушкуйте під закритою кришкою до готовності м'яса.
смачна пшенична каша - фото крок 3
3. Викладіть в казанок гарбуз, додайте сіль, перець, вершкове масло і доведіть до кипіння, Тушіте 5 хвилин, потім додайте крупу і готуйте ще 15 хвилин під закритою кришкою.
смачна пшенична каша - фото крок 4
4. Відкрийте кришку і влийте ще 0, 5-1 склянка води, готуйте 10-15 хвилин. Вимкніть вогонь і настоюйте кашу ще 10 хвилин, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти