Смачна пшенична каша
(покроковий рецепт з фото)
Кашу найчастіше готують на сніданок або на вечерю, тому вона повинна бути смачна і корисна. Розповідаю, як приготувати смачну пшеничну кашу. Таким же способом можна зварити будь-яку іншу кашу.
Кашу подавайте відразу, поки вона ще гаряча. Можна зварити її на молоці або на воді. Додайте до неї спеції або цукор, сухофрукти або горіхи (для солодкого варіанти), овочі і м'ясо. Не залишайте кашу на потім, краще з'їсти все відразу, тому розраховуйте порції. Простий і смачний рецепт відмінного сніданку або вечері.
- Свинина - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Пшенична крупа - 1, 5 склянки
- Гарбуз - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода - За смаком(3, 5-4, 5 склянки)
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком

1. М'ясо наріжте невеликими шматочками. Очистіть моркву і натріть її на тертці, цибулину наріжте дрібно. Гарбуз очистіть і наріжте невеликими шматочками.

2. В казані розтопіть рослинне масло, викладіть м'ясо і обсмажуйте його пару хвилин, потім додайте цибулю і моркву. Через пару хвилин залийте все окропом (3 склянки) і тушкуйте під закритою кришкою до готовності м'яса.

3. Викладіть в казанок гарбуз, додайте сіль, перець, вершкове масло і доведіть до кипіння, Тушіте 5 хвилин, потім додайте крупу і готуйте ще 15 хвилин під закритою кришкою.

4. Відкрийте кришку і влийте ще 0, 5-1 склянка води, готуйте 10-15 хвилин. Вимкніть вогонь і настоюйте кашу ще 10 хвилин, а потім подавайте до столу.