Смачна оселедець під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт всіма улюбленого новорічного салату. Можна сказати, що «шуба» - це класика нашої кулінарії.
Кожна господиня знає, як приготувати смачну оселедець під шубою. Пропоную урізноманітнити усіма звичний стиль оформлення салату, додавши трошки креативного майстерності. Можна забавно прикрасити блюдо у вигляді рибок або придумати свій власний варіант оформлення.
- Філе оселедця - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - За смаком
1
Відваріть овочі до готовності.
2
Натріть моркву, картопля і буряк на дрібній тертці.
3
Зварені яйця також натріть на дрібній тертці.
4
Ріпчасту цибулю наріжте на маленькі шматочки і залийте окропом. Через кілька хвилин злийте воду.
5
Візьміть невеликі тарілки і за допомогою кільця для формування салату починайте викладати шарами інгредієнти: картопля і майонез (перший шар), цибуля й оселедець (другий шар), морква і майонез (третій шар), яйця і майонез (четвертий шар), буряк (найостанніший п'ятий шар).
6
Оформіть салат. За допомогою сметани або майонезу намалюйте рибки. Плавці зробіть із сирої моркви. Їжте із задоволенням!