Рецепт Сироп «Кока-кола» фото

Сироп «Кока-кола»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Апельсин , Лимон
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку
Десерти , Сироп , Цукровий сироп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Майже кожен, хто пробував"Кока-колу" , замислювався про те, з чого все-таки зроблений цей популярний напій. Назва вже давно не має нічого спільного зі складом цього лимонаду. Але спробувати варто!

Опис приготування:

Зараз з вами разом дізнаємося, як приготувати сироп"Кока-кола" . Основою, природно, будуть цукор і цитрусові. Також не забудемо додати кави. Саме він зробить смак більш близьким до оригіналу. Цю заготовку варто розбавляти газованою водою або мінеральної, не солоне. І обов'язково додавати шматочок льоду.

  • Вода кип'ячена - 1 літр
  • Цукор - 300 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Вапно - 1 штука
  • Апельсин - 2 штуки
  • Обкладинка - 3 штуки (палички)
  • Кава натуральна - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 2 чайних ложки
  • Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Ванільна есенція - 0, 5 чайних ложки
сироп & Quot; Кока-Кола
У глибоку каструлю влийте столову ложку води і всипте 5 ст. Ложок цукру. Поставте на повільний вогонь, варите, помішуючи.
сироп & Quot; Кока-Кола
Цукор повинен змінити колір в темно-коричневий колір. Повинні з'явитися бульбашки, після цього відразу влийте один стакан гарячої води.
сироп & Quot; Кока-Кола
Прокип'ятіть цю суміш на сильному вогні протягом 20 секунд, а після відразу вимикайте.
сироп & Quot; Кока-Кола
Дуже добре промийте всі цитрусові. Акуратно зніміть з них цедру тонким шаром.
сироп & Quot; Кока-Кола
З цитрусових вичавити сік, не зачіпаючи білу шкірку.
сироп & Quot; Кока-Кола
Цедру, корицю, koriandr, цукор, що залишився, мускатний горіх залийте літром кип'яченої води. Прокип'ятіть суміш протягом 1 хвилини.
сироп & Quot; Кока-Кола
Тепер в цю суміш влийте коричневу рідину для кольору з перших кроків, цитрусовий сік, ванільну есенцію і кава.
сироп & Quot; Кока-Кола
Сироп наполягайте в холодильнику мінімум 4 годину. Потім процідіть - і можете розбавляти. Приємною дегустації!

Схожі рецепти