Сирний торт з печивом
(покроковий рецепт з фото)
Сирний торт з печивом - це ніжний, низькокалорійний, дуже смачний десерт. І що мені найбільше подобається, його не потрібно випікати, торт робиться досить швидко і виходить у всіх без винятку.
Сирний торт з печивом виходить завжди, його зможе приготувати навіть починаюча господиня. Ягоди для такого торта можна брати будь-які, тільки якщо ви візьмете кислі ягоди, збільште кількість цукру. Як і всі торти, цей необхідно робити завчасно, адже йому знадобиться час для застигання. Ви повинні обов'язково спробувати "спекти" такий торт. Він сподобається і вашим домочадцям, і вашим гостям.
- Печиво - 400 грам (будь-який: вівсяне, пісочне)
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 500 грам
- Крем - 200-250 грам
- Цукор - 5-6 Ст. Ложок
- Желатин - 25 грам
- Желе ягідне - 1 штука(1 Вад 500 мл води)
- Суниця - 400-500 грам (або полуниця, чорниця)
Заливаємо желатин 100 мл води, нехай набухає.
Основу для торта будемо робити з вівсяного печива, але можна і з будь-якого іншого.
Подрібнюємо печиво до отримання дрібної крихти.
Додаємо м'яке вершкове масло і перемішуємо в однорідну масу.
Застеляємо дно рознімної форми пергаментом, викладаємо отриману з печива з маслом масу. Щільно утрамбовуємо і ставимо в холодильник, нехай застигне.
У сир додамо сметану і цукор.
І туди ж додамо приблизно 2/3 ягід суниці.
Перебиваємо все це блендером в однорідну пишну масу.
Желатин розігріваємо на водяній бані і тонкою цівкою вливаємо в сирну суміш, збиваючи її при цьому міксером.
Викладаємо масу на основу з печива і ставимо майбутній торт назад в холодильник для застигання години на 2-3.
Коли сирний шар застигне, викладаємо на нього ягоди.
За інструкцією на упаковці приготуйте желе, остудіть його.
Заливаємо остиглим желе ягоди і ставимо торт в холодильник до застигання.