Сирний суп з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний суп з індичатиною і плавленим сиром. Такий суп дуже подобається дітям. Сир надає особливого смаку, а м'ясо виходить м'яким і ніжним. Спробуйте, вдалий рецепт.
Перелік інгредієнтів можна коригувати на свій смак. Наприклад, можна додати корінь селери або петрушки, додати кілька суцвіть цвітної капусти. Плавлений сир можна взяти м'який або щільний, підходить будь-який.
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Indyushatina - 300 грам
- Сир плавлений - 120 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Часник - 1 зубчик
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Запашний перець - 3-4 штук
- Кардамон - 1 штука
- Вода - 1, 5 L
Підготуємо інгредієнти.
Індичину розрізаємо на шматки і кладемо в каструлю з холодною водою. Доводимо до кипіння і знімаємо пінку. Далі, додаємо сіль, запашний перець і кардамон. Готуємо на малому вогні близько години.
Далі, додаємо нарізану дрібно цибулю.
Ріжемо моркву соломкою і висипаємо в каструлю.
Додаємо картоплю. Готуємо хвилин 25-30.
Знімаємо суп з вогню. Додаємо пропущений через прес часник і плавлений сир. Все перемішуємо.
Сирний суп наливаємо в порційні тарілки і додаємо зелений лук. По бажанню, насипаємо чорний перець. Суп готовий. Смачного!