Сирний суп з грінками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт, як приготувати сирний суп з грінками. Простіше рецепта просто не існує. Інгредієнти для його приготування з легкістю можна купити в будь-якому магазині, вони недорогі за ціною.
Пропоную швидкий і економний варіант для приготування супу. Він смачний, легкий і поживний. Такий суп ідеально підійде для дівчат, і навіть чоловіки можуть оцінити його смак. Для приготування потрібні: картопля, куряче філе, сир, зелень, часник і хліб. Дивимося покрокову інструкцію і приступаємо до приготування.
- Картопля - 4-5 штук
- Куряче філе - 1 штука
- Вершковий сир - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 250 грам
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Хліб - 0, 5 штуки
1. У каструлю наливаємо воду, відправляємо її на вогонь закипати. Картоплю очищаємо, миємо й нарізаємо невеликим кубиком, відправляємо в миску з водою, щоб пішов зайвий крохмаль.
2. Куряче філе очищаємо від плівки і жив. Промиваємо, підсушують його паперовим рушником і нарізаємо шматочками. На вогонь ставимо сковороду, наливаємо в неї кілька крапель олії і відправляємо філе, обсмажуємо м'ясо близько 5-7 хвилин.
3. У кипляче воду кладемо картоплю, варимо після закипання близько 7-10 хвилин, після чого кладемо куряче філе і 2 столові ложки вершкового сиру. Солимо і перчимо.
4. Хліб нарізаємо на шматочки (можна брати як свіжий, так і трохи зачерствілий).
5. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи соняшникової олії. Часник очищаємо і відправляємо на пару хвилин в розігріту олію. Обсмажуємо до коричневого кольору і виймаємо.
6. У часникове масло відразу ж відправляємо нарізану на шматочки хліб. Обсмажуємо його до появи золотистої скоринки.
7. Готовий суп розливаємо порційно, додаємо в нього дрібно посічену зелень. Твердий сир натираємо на крупній тертці і додаємо в тарілку, також кладемо часникові грінки.