Сирний суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний суп виходить з шматочками сиру. Ступінь "сирності" супу регулюйте на свій смак, шляхом додавання більшої кількості сиру. Вибираючи сирок віддайте перевагу сортам без добавок.
Як приготувати сирний суп з фрикадельками? Дуже легко і просто. Купите або приготуйте самостійно фарш. Зваріть овочі та крупу, додайте сфорязикні фрикадельки і варіть до готовності. В кінці варіння додайте сир. Хай щастить!
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
- Картопля - 4-6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Сирок плавлений - 100-200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
- Яйце - 1 штука (в фарш)
- Вода - 4 L
Приготуйте продукти для супу. Використовуйте домашній або магазинний фарш.
Цибулю і моркву очистіть від шкірки. Поріжте моркву кружечками або соломкою, цибуля - кубиками. Розігрійте рослинне масло на сковороді і обсмажте овочі до готовності.
Крупу переберіть від сміття і зіпсованих зерен. Ретельно промийте під водою.
Очистіть картопля, вимийте, поріжте не великими шматочками.
Воду для супу доведіть до кипіння. Додати сіль за смаком. Для варіння круп'яних супів сіль обов'язково кладуть спочатку. Киньте картоплю та гречку. provara 15 хвилин суп.
Фарсі сіль, додайте сире яйце, для кращої зв'язки фаршу. Якщо фарш вологий, то додайте ложечку борошна. Сформуйте круглі фрикадельки.
Кидайте фрикадельки в киплячий суп і варіть 10-15 хвилин.
Сирок поріжте на не великі шматочки.
В кінці варіння супу додайте сир і зелень, смажені овочі. Проваріть хвилинку-другу і вимкніть вогонь. Якщо хочете, щоб сир повністю розплавився, то проваріть трохи довше.
Сирний суп з фрикадельками готовий, приємного!