Рецепт Сирний мус фото

Сирний мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Мус
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви любите вишукані і легкі десерти, то пропоную вам побалувати себе приголомшливим варіантом. Гідний ресторанного меню, рецепт без праці може повторити на власній кухні навіть новачок.

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами дуже нескладним варіантом, як приготувати сирний мус. В якості основи використовується сир Філадельфія, але ви можете спробувати взяти і будь-який інший. Це стосується і фруктової добавки. Маракуйя - це лише один з можливих варіантів, за смаком можна використовувати і інші ягоди або фрукти.

  • Вершки - 150 грам
  • Згущене молоко - 300 грам
  • Філадельфія - 50 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Яйце перепелине - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Фрукти або ягоди - За смаком
сирний мус - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть м'якоть обраного фрукта (в даному випадку я використовую маракуйю) і молоко.
сирний мус - фото крок 2
2. Викладіть сир.
сирний мус - фото крок 3
3. Вбийте яйце. Я рекомендую використовувати перепелине.
сирний мус - фото крок 4
4. Вичавіть сік лимона, додайте його до смаку (наприклад, 1-2 чайні ложки).
сирний мус - фото крок 5
5. Слідом відправте в мисочку згущене молоко.
сирний мус - фото крок 6
6. Ретельно збийте все до однорідності.
сирний мус - фото крок 7
7. Додайте жирні вершки.
сирний мус - фото крок 8
8. І дуже акуратно перемішайте ложкою. Виходить ось такий густий і повітряний мус.
сирний мус - фото крок 9
9. Розкладіть готову масу по формах для подачі.
сирний мус - фото крок 10
10. Прикрасьте цедрою лимона і дайте постояти в холодильнику хвилин 20. Усе, мус можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти