Сирники з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Один з численних варіантів приготування сирників - це корисний рецепт приготування сирників з морквою, на мій погляд, одне з найбільш вдалих поєднань сиру з овочами.
Зараз я з величезним задоволенням розповім вам, як зробити чудові сирники з морквою, до того ж без додавання борошна. Я вже багато разів говорила, що просто обожнюю сирники і всі можливі з варіації, особливо, якщо в них крім відмінного смаку є ще й вагома користь. Цей рецепт належить до таких приголомшливих страв. Вони виходять дуже м'якими, ситними і ароматними, а простий рецепт сирників з морквою подужає повторити навіть дитина, так що приступимо.
- Сир - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 100 грам (для обваливания )
- Масло рослинне - За смаком
- Крем - За смаком
Для початку натріть моркву на великій тертці.
Потім додаємо сир, манку, сіль і цукор, розбиваємо яйце.
Добре перемішуємо до отримання однорідної маси.
Посипаємо борошном гладку поверхню і викладаємо на неї приблизно четверту частину сирної маси. Робимо з неї ковбаску.
Тепер її необхідно з усіх боків обваляти в борошні і розрізати на 4-5 частин.
За допомогою ножа робимо їх плоскими, а потім обвалюють з усіх боків в борошні і робимо ось такі красиві надрізи.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому сирники. Їх можна їсти просто так, а можна і зі сметанкою - як вам більше подобається.