Сирники на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Такі сирники чудово підійдуть для швидкого сніданку або для примхливих діток, які не люблять їсти сир. Гарячі і ароматні сирники на швидку руку їдять все!
Сирники я люблю з дитинства, по-моєму - це ідеальне блюдо для сніданку. Їх можна подавати до столу з варенням, з медом, зі сметаною. Їх можна і смажити, і запікати. У кожної господині свій, роками перевірений рецепт. Розповідаю, як зробити сирники на швидку руку і сподіваюся, що рецепт приготування сирників на швидку руку з фото допоможе початківцям господаркам приготувати смачний сніданок
- Сир - 500 грам
- Борошно - 3/4 склянки (якщо сир рідкуватий - то борошна може піти і повний стакан)
- Яйця - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло для смаження - 100 грам
- Ванільний цукор - 1-2 Щепоток
Гарненько розітріть сир, від цього сирники вийдуть ніжніше.
Додаємо до сиру борошно, яйце, цукор. По бажанню, можна додати дрібку ванільного цукру.
Швиденько все перемішуємо. Отримана маса не повинна бути дуже густий, але і не повинна сильно липнути до рук. Регулюємо щільність маси, додаючи або зменшуючи кількість борошна.
Для того, щоб сирники вийшли приблизно однакового розміру, формуємо з отриманого сирного тесту ковбаску і розрізаємо її на рівні частини.
Надаємо шматочках тесту бажану форму - круглу або овальну, для діток можна зробити і квадратні і трикутні сирники:) На розігріту з маслом сковорідку викладаємо сирники і смажимо.
Обсмажуємо сирники на середньому вогні до утворення приємною золотистої скоринки з обох сторін.