Рецепт Сирник «триколірний» фото

Сирник «триколірний»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Какао , Сир , Яйця , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Чізкейк , Сирники
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Сирники з різними верствами хороші тим, що ви можете кожен раз приготувати новий варіант страви з одного рецепта. У цьому рецепті розповім, як приготувати сирник"Трибарвний" , смачний і оригінальний.

Опис приготування:

Мабуть, найніжнішим видом випічки є випічка з сиром, особливо з сирною масою. Сирник з цього рецепта не є винятком, так як він виходить неймовірно ніжним, в міру вологим і дуже ароматним. Полуниця в свою чергу надає йому особливий ягідний смак і створює гарний контраст з білим сирником і шоколадним коржем. За бажанням можете спекти бісквіт в якості основи для сирника, але обов'язково спробуйте приготувати його з шоколадним коржем, вам сподобається!

  • Какао-порошок - 30 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Крохмаль (будь-який) - 70 грам(30 г - в шоколадний корж, 40 г - в сирну масу)
  • Цукор - 200 грам(70 г - в шоколадний корж, 90 г - в сирну масу, 40 г - в полуничне желе)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Куряче яйце - 5 штук(2 - в шоколадний корж, 3 - в сирну масу)
  • Рослинну рафіновану олію - 50 грам
  • Сир 9-15% жирності - 500 грам
  • Крем 25-30% жирності - 100 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Полуниця - 250 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 100 грам
сирник
1. Какао змішайте з борошном, крохмалем і розпушувачем. Яйця збийте міксером з цукром до пишної світлої маси. Додайте рослинне масло і ще раз змішайте.
сирник
2. З'єднайте обидві суміші, додаючи сухі інгредієнти в кілька прийомів. Форму для випічки вистелити папером для випічки і вилийте в неї тісто. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15-17 хвилин.
сирник
3. Жирний сир змішайте блендером з цукром і ванільним цукром. Додайте яйця, сметану і добре змішайте. Додайте крохмалю і знову змішайте.
сирник
4. Сирну масу розподіліть по остившему шоколадному Коржу. Надішліть в розігріту до 160 градусів духовку на 40 хвилин. Вимкніть духовку і залиште на 20 хвилин. Потім повністю остудіть сирник.
сирник
5. Желатин залийте холодною водою і залиште для набухання. Промиту і просушену полуницю перетворите в пюре за допомогою блендера.
сирник
6. Проваріть полуницю 5 хвилин при постійному помішуванні, після чого зніміть з вогню і додайте цукор. Додайте набряклий желатин і повністю його розчиніть. На остиглий сирник вилийте остигле желе.
сирник
7. Поставте в холодильник на три години. Перед подачею акуратно вийміть сирник з форми. Смачного!

Схожі рецепти