Сирне суфле з грушею і зефіром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати сирне суфле з грушею і зефіром в домашніх умовах. Відмінний десерт, ніжний і оригінальний, гості будуть в цілковитому захваті від вашого таланту і умінь!
До вашої уваги - простий рецепт сирного суфле з грушею і зефіром. Я вам з радістю розповім, як приготувати сирне суфле з грушею і зефіром в домашніх умовах! Смачний і ніжний виходить десерт - вам точно сподобається, навіть найвитонченіші гурмани будуть танути від задоволення!
- Крихти печива - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 150 грам
- Зефір м'який - 100 грам
- Вершки збиті - 50 грам
- Цукор - 80 грам
- Крем - 150 грам
- Груші - 200 грам
- Желатин - 2 чайних ложки
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Ягоди - За смаком

1. Спочатку зробимо основу - печиво перетираємо з маслом в однорідну жирну масу, формуємо основу за формою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

2. Тепер приступимо до начинки. Желатин розводимо, як зазначено на упаковці і даємо йому набрякнути. Сир перетираємо зі сметаною і цукром до однорідності, потім додаємо вершки і желатинову суміш.

3. Окремо на водяній бані або в мікрохвильовій печі добре нагріваємо зефір, щоб він розплавився. Цю липку суміш вливаємо в майбутнє суфле, не припиняючи збивання. Туди ж - лимонний сік. Коли суміш стане повітряної і однорідної, виливаємо половину в нашу форму з печива.

4. Коли виллє половинку - викладаємо шматочки груші і заливаємо залишилася сумішшю.

5. Тепер нехай в холодильнику настоюється, поки повністю не замерзне в суфле.

6. Видаляємо залишки основи, прикрашаємо суфле ягодами і подаємо!