Рецепт Штрихування фото

Штрихування
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Штрихування - це таджицький національне борошняний виріб. Зазвичай його готують з кислого дріжджового тіста з додаванням бавовняного масла, обсмажують у фритюрі і посипають великою кількістю цукрової пудри.

Опис приготування:

Штрихування - це дріжджовий хмиз. Процес приготування простий. Тісто не вимагає множинних обмінок і расстоек. А ось обсмажування не для квапливих. Щоб отримати рівний колір, одночасно смажте по дві штуки.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Дріжджі пресовані - 6 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 540 мілілітрів(20 мл. Для тіста, 20 мл. Для змазування рук, 500 мл. Для фритюру)
штрихування - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
штрихування - фото крок 2
Замісити тісто зручним способом. Зручно скористатися хлебопечкой. Завантажте теплу воду, борошно, дріжджі, сіль, ванілін і 20 мл. Рослинної олії. Поставте програму"Тісто" , по часу 1 час.
штрихування - фото крок 3
Викладіть тісто на робочу поверхню.
штрихування - фото крок 4
Поділіть тісто на кульки з однаковою вагою.
штрихування - фото крок 5
Прикрийте рушником і залиште на 15 хвилин.
штрихування - фото крок 6
Візьміть кульку і розкачати в джгут довжиною від 40 до 60 см. В довжину. Вибирайте оптимальну довжину вироби виходячи з наявності посуду для смаження.
штрихування - фото крок 7
Кожен розкатаний джгут перегніть навпіл і скрутіть.
штрихування - фото крок 8
Розігрійте рослинне масло в каструлі до легкого димку, після вогонь збавте. Опускайте в киплячу олію заготовки по дві штуки. Важливо, щоб вони не стикалися один з одним.
Обсмажуйте до рум'яної скоринки протягом декількох хвилин.
штрихування - фото крок 9
Готовий виріб перекладіть в сито, щоб стекли надлишки масла.
штрихування - фото крок 10
Рясно обсипте пиляє цукровою пудрою.
штрихування - фото крок 11
Пиляє готова. Приємного чаювання!

Схожі рецепти