Шоколадний пудинг без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Принадність багатьох десертів полягає в тому, що їх дуже легко і відносно швидко приготувати. Смак ж готового блюда виходить воістину неперевершеним, незважаючи на мінімальні витрати часу.
Простий, але дуже смачний десерт. Діткам обов'язково сподобається. Какао надає цікавий присмак, який робить блюдо особливим. Порадуйте близьких смачним шоколадним десертом - в міру солодким, ніжним і тане в роті.
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Рисове борошно - 1 Ст. Ложка
- Розчинна кава - 1/8 чайних ложки
- Шоколадні крапельки - 1/3 склянки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1/2 склянки
- Молоко - 2 склянки
1. Змішайте какао, крохмаль, борошно, цукор, ванілін, кава і сіль.
2. Додайте в суху суміш молоко, постійно помішуючи.
3. Нагрійте суміш на середньому вогні, поки суміш не загусне.
4. Грійте шоколадну масу на вогні 5-7 хвилин.
5. Додайте в суміш шоколадні крапельки і ванілін. Вимкніть вогонь і перемішайте суміш до розчинення шоколадної крихти.
6. Розлийте пудинг в стаканчики і залиште на три години.
7. Легкий десерт готовий.