Шоколадний пудинг без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Принадність багатьох десертів полягає в тому, що їх дуже легко і відносно швидко приготувати. Смак ж готового блюда виходить воістину неперевершеним, незважаючи на мінімальні витрати часу.
Опис приготування:
Простий, але дуже смачний десерт. Діткам обов'язково сподобається. Какао надає цікавий присмак, який робить блюдо особливим. Порадуйте близьких смачним шоколадним десертом - в міру солодким, ніжним і тане в роті.
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Рисове борошно - 1 Ст. Ложка
- Розчинна кава - 1/8 чайних ложки
- Шоколадні крапельки - 1/3 склянки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1/2 склянки
- Молоко - 2 склянки
1. Змішайте какао, крохмаль, борошно, цукор, ванілін, кава і сіль.
2. Додайте в суху суміш молоко, постійно помішуючи.
3. Нагрійте суміш на середньому вогні, поки суміш не загусне.
4. Грійте шоколадну масу на вогні 5-7 хвилин.
5. Додайте в суміш шоколадні крапельки і ванілін. Вимкніть вогонь і перемішайте суміш до розчинення шоколадної крихти.
6. Розлийте пудинг в стаканчики і залиште на три години.
7. Легкий десерт готовий.