Шоколадний бісквіт простий
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете оволодіти мистецтвом створення красивих і смачних тортів, тоді спочатку вам потрібно навчитися випікати бісквіт. Ось рецепт, як приготувати шоколадний бісквіт простий. Він вам допоможе.
Такий бісквіт придатний для простого чаювання. Також з ним можна приготувати торт, перемазаний коржі будь-яким кремом або просто варенням. Але якщо ви хочете робити торт з такого бісквіта, то краще після остигання дати йому постояти ще 8-10 годин. Залиште коржі на ніч, а вранці зберете тортик.
- Яйця - 8 штук
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 120 грам
- Какао - 60 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Спершу змішаємо борошно, какао, соду і розпушувач в мисочці.
Потім збийте яйця з цукром в пишну масу і розігрійте духовку до 180 градусів.
Підготуйте дві круглі форми для випічки, змастивши їх маслом. І змішайте яйця з борошняної масою.
Розлийте тісто по формах і розподіліть, випікайте 22-25 хвилин.
Дозвольте бісквіту повністю охолонути.