Шоколадне печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж я знаю рецептур печива, навіть не згадаю все. Деякі йдуть в блокнот "улюблених рецептів сім'ї", а інші забуваються. І знову ми будемо пробувати новий, щоб поекспериментувати трохи.
Пропоную вам цікавий варіант, як приготувати шоколадне печиво без яєць, яке тепер часто стало з'являтися у мене на кухні. А все тому, що воно просте, безсумнівно швидке (беручи до уваги наполягання тесту), та й тісто замішується з інгредієнтів, знаходяться завжди під рукою. Вони, хто любить випічку з какао, обов'язково оцінить смак цього печива.
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Кава - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
М'яке масло з'єднайте з борошном, какао, кава і пудрою.
Замішайте тісто. Залиште його на годину в холодильнику.
Через цей час сформуйте з тіста кульки. Викладіть їх на пергаментний папір на деку.
Випікайте печиво при 180 градусах протягом 15-20 хвилин в духовці. Приємного чаювання!