Шоколадна ковбаска
(покроковий рецепт з фото)
Так приємно часом згадати рецепт з дитинства і повторити його зараз на кухні. Я піддалася ностальгії і вирішила повторити знаменитий десерт, який часто робила моя мама по вихідним.
Ви повинні пам'ятати про те, як приготувати шоколадну ковбаску, але якщо немає, то прочитайте про це в моїй інструкції. Для мене цей склад самий класичний і улюблений. Всього 4 звичайних інгредієнта, і маса позитивних емоцій! Діти в захваті від подібної солодощі, та й виходить її багато.
- Печиво до чаю, пачка - 2 штуки
- Вершкове масло, пачка - 1 штука
- Згущене молоко, банку - 1 штука
- Какао - 5 Ст. Ложок
- Волоський горіх - За смаком
Печиво роздробити. Додайте до нього подрібнені горіхи, приблизно жменю.
Додайте м'яке масло, щоб воно легко перетирається.
Потім додайте какао і згущене молоко. Масу вимішайте до єдиної консистенції.
Поверніть солодку масу в ковбаску і приберіть в пакети або харчову плівку.
Залиште ковбаску години на 4 в морозильній камері, а потім пробуйте! Приємного чаювання, sladkoezhki!