Шоколадна «картопля»
(покроковий рецепт з фото)
Смак тістечка шоколадна "картошка" знаком всім з дитинства. Приготувати ласощі можна легко в домашніх умовах! Показую рецепт приготування шоколадної "картоплі" для всіх ласунів!
Найпростіший спосіб приготувати "картоплю" - з печива, з додаванням олії і згущеного молока. Какао додасть картоплі шоколадний колір і смак. Горішки раджу додати волоські. Також для приготування шоколадної "картоплі" запасіться часом: тістечко буде готове через пару годин, йому потрібно надати форму і почекати, поки застигне.
- Печиво - 500 грам
- Банку згущеного молока - 1 штука
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 200 грам
- Горіхи - 0, 5 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Маслу вершковому дайте підтанути.
Печиво і горіхи подрібніть в блендері.
Масло вершкове розтопіть, розчиніть в ньому какао. Виходить маса, схожа на шоколад. Додайте її до печива з горіхами.
Потім додайте згущене молоко і все ретельно розмішайте, щоб вийшла однорідна маса.
Сформуйте кульки або тістечка у вигляді картоплі, надішліть їх у холодильник на парочку годин, щоб схопилися.
Подавати їх можна з чаєм, ось така "картопля" в розрізі вийшла.
Подавати їх можна з чаєм, ось така "картопля" в розрізі вийшла.
За бажанням можете обваляти "картоплю" в крихті з печива, горішків або просто в кокосовій стружці. Приємного чаювання!