Шарлотка з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Така ось цікавинка рецепт приготування шарлотки з м'ясом я виявила на просторах інтернету. Ділюся з вами, так як результат дуже порадував - готуємо з яйцями, так що дуже ситно вийде!
Хочу відмітити, що така шарлотка з м'ясом в домашніх умовах - відмінний вибір для обіду, адже незважаючи на свій неймовірний смак, багато її не з'їси, вже дуже ситна. А для господинь, які годинами стоять біля плити, це ж так важливо, Чи не справедливість? Так що розповім, як зробити шарлотку з м'ясом, сподіваюся, вам сподобається!
- Яйця - 6 штук(3 - для начинки, 3 - для тіста)
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- М'ясо відварне - 300 грам
- Крем - 1/2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Склянка
1. Підготуємо інгредієнти. 3 яйця відразу ж ставимо варитися, також і м'ясо. Цибуля подрібнюємо і обсмажуємо.
2. Змішуємо відварне м'ясо, перекручене на м'ясорубці або в блендері, підсмажену цибулю і варені яйця кубиком.
3. Сметану змішаємо з содою і даємо трохи збільшиться тесту в обсягах. Потім домішуємо борошно, майонез і яйця.
4. Деко змащуємо маслом, викладаємо м'ясну начинку, посолимо, поперчити, наверх заливаємо рідке тісто.
5. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах в попередньо розігрітій духовці. Хай щастить!