Рецепт Шарлотка з корицею ПП фото

Шарлотка з корицею ПП
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Саме складний для мене принцип правильного харчування - уникати швидких вуглеводів. Адже саме вони містяться в моїй улюбленій випічці. Але цього можна уникнути, якщо замінити борошно вищого гатунку.

Опис приготування:

Нещодавно я дізналася, як приготувати шарлотку з корицею ПП. Тісто замішують на вівсяної борошні, а цукру додається мінімум, а можете і зовсім цього не робити. У цьому випадку вибирайте яблука послаще. Текстура виходить м'якою, і просто тане в роті. Пиріг гарний на смак в теплому і холодному вигляді.

  • Вівсяна мука - 50 грам
  • Сир - 200-250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Яблуко - 2 штуки
  • Лляне насіння - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Ванілін - За смаком
шарлотка з корицею ПП - фото крок 1
Яйця збийте до піни з ваніліном і цукром. Потім додайте вівсяну муку.
шарлотка з корицею ПП - фото крок 2
Потім в масу введіть лляні насіння, соду і сир. Все добре перемішайте.
шарлотка з корицею ПП - фото крок 3
Яблуко наріжте кубиками і додайте в тісто разом з корицею. Ще раз перемішайте масу.
шарлотка з корицею ПП - фото крок 4
Перекладіть тісто в круглу форму для випічки. Приберіть її в розігріту до 180 градусів духовку.
шарлотка з корицею ПП - фото крок 5
Запікайте шарлотку протягом 35 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти