Шарлотка з корицею ПП
(покроковий рецепт з фото)
Саме складний для мене принцип правильного харчування - уникати швидких вуглеводів. Адже саме вони містяться в моїй улюбленій випічці. Але цього можна уникнути, якщо замінити борошно вищого гатунку.
Нещодавно я дізналася, як приготувати шарлотку з корицею ПП. Тісто замішують на вівсяної борошні, а цукру додається мінімум, а можете і зовсім цього не робити. У цьому випадку вибирайте яблука послаще. Текстура виходить м'якою, і просто тане в роті. Пиріг гарний на смак в теплому і холодному вигляді.
- Вівсяна мука - 50 грам
- Сир - 200-250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Лляне насіння - 1 Ст. Ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - За смаком
- Цукор - За смаком
- Ванілін - За смаком
Яйця збийте до піни з ваніліном і цукром. Потім додайте вівсяну муку.
Потім в масу введіть лляні насіння, соду і сир. Все добре перемішайте.
Яблуко наріжте кубиками і додайте в тісто разом з корицею. Ще раз перемішайте масу.
Перекладіть тісто в круглу форму для випічки. Приберіть її в розігріту до 180 градусів духовку.
Запікайте шарлотку протягом 35 хвилин. Приємною дегустації!