Шарлотка з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом приготування шарлотки з гарбузом. Такий пиріг хороший тим, що робиться дуже швидко - можна тільки подумати про солоденьке, як шарлотка вже і готова! Так і корисно!
Особисто мені здається, що така шарлотка з гарбузом в домашніх умовах - це найкращий спосіб змусити дітей їсти настільки корисний овоч, адже я ще не бачила дитини, який би не любив пироги! Так що беріть на замітку цей класичний рецепт шарлотки з гарбузом, не пошкодуєте вже точно!
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Манька - 1/2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Гарбуз - 2 склянки( очищена і нарізана кубиками)
1. Масло намазують на деко для випічки.
2. Присипаємо зверху манкою, щоб вийшло рівномірно.
3. Відокремлюємо жовток від білка в яйці.
4. Жовток збиваємо міксером з цукром до однорідності, потім додамо білок і збиваємо, поки маса не збільшиться в об'ємі і стане зовсім білою. Потім додамо манку і ще раз збити всі разом.
5. На деку розподіляємо рівномірно шматочки гарбуза і заливаємо збитою сумішшю.
6. Запікаємо при 180 градусах 30-40 хвилин, поки скоринка не з'явиться. Готово!