Шарлотка з гарбузом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте спекти щось простеньке і смачненьке до чаю? Зверніть увагу на цей класний варіант, як приготувати шарлотку з гарбузом і яблуками. Недорого, ситно, апетитно. Чудове поєднання.
Я ось подумала, почему не доповнити традиційний рецепт корисної гарбузом і сухофруктами, наприклад? Така шарлотка вже заграє абсолютно новими фарбами смаку. Сам процес досить простий, так що пиріг під силу повторити навіть недосвідченим кулінарам. Запам'ятовуйте рецепт!
- Цукор - 5 Ст. Ложок(+ в начинку до смаку)
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 чайних ложки
- Кефір - 500 мілілітрів
- Борошно - 2-2.5 склянки
- Яблуко - 4 штуки
- Гарбуз і родзинки - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - За смаком
- Яйце - 2 штуки
1. Насамперед очистіть і наріжте дрібними кубиками гарбуз і яблука. На сковороді розігрійте вершкове масло. Викладіть яблука з гарбузом, додайте цукор і млоїте хвилин 5. Додайте жменю родзинок, щіпку кориці і через пару хвилин зніміть з вогню.
Духовку розігрійте паралельно до 180 градусів.
Духовку розігрійте паралельно до 180 градусів.
2. Для приготування тіста збийте яйця з цукром і сіллю. Додайте кефір, рослинне масло і просіяне борошно.
3. Остудіть яблука з гарбузом і викладіть в тісто. Акуратно перемішайте.
Тепер можна відправити тісто у жароміцних форму, змащену маслом і присипану борошном.
Тепер можна відправити тісто у жароміцних форму, змащену маслом і присипану борошном.
4. Надішліть в духовку і запікайте близько 45 хвилин до рум'яності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!