«шарлотка» Belk
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів цього яблучного пирога існує чимало. Ось і я зважилася на експеримент, тепер хочу розповісти вам, як приготувати "шарлотку" Belk. Запам'ятовуйте, все дуже навіть просто!
Тісто виходить дуже повітряним і практично тане в роті. У рецепті немає нічого зайвого, але якщо хочете, може додати для аромату ванільний екстракт або корицю, наприклад. Такий пиріг напевно припаде до смаку і дорослим, і діткам.
- Яблука - 3-4 штук
- Білки - 4 штуки
- Цукор - 200 грам(+ цукрова пудра для подачі)
- Борошно - 125 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1
Жароміцних форму змастіть добре вершковим маслом. Духовку розігрійте до 180 градусів.
2
Очистіть і наріжте невеликими кубиками або часточками яблука. Викладіть їх в форму.
3
Охолоджені білки збийте з цукром.
4
В процесі невеликими порціями додавайте борошно, продовжуючи збивати. Готове тісто викладіть у форму.
5
Випікайте "шарлотку" Belk про 50 хвилин до рум'яності.
6
Дайте їй охолонути хвилин 10-15, а після присипте цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!