Рецепт Щи пісні з грибами фото

Щи пісні з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби
Пісні страви
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Щи - національне російське блюдо, смачне і всіма улюблене. Щи пісні з грибами гарні для розвантажувального дня. Вони відновлять сили, наповнять організм вітаміном С, якого в капусті - у достатку.

Опис приготування:

Як приготувати борщ пісні з грибами?

1. Капусту викладіть в каструлю, якщо в ній мало соку, додайте трохи кип'яченої води, почніть гасити.

2. Цибулю і моркву почистіть, цибулю подрібніть, моркву натріть на тертці. Додайте до капусти і тушкуйте до м'якості.

3. Гриби промийте, наріжте пластинками і додайте до капусти, доведіть до кипіння. Додайте в каструлю також почищені і нарізані соломкою коріння селери і петрушки. Варіть суп на середньо-слабкому вогні протягом 20 хвилин.

4. Борошно викладіть на суху сковороду, прогрейте, потім зачерпніть з супу бульйон і розведіть її. Вливайте бульйон в борошно тонкою цівкою, безперервно помішуючи. Головне, щоб не було грудочок.

5. Борошняну суміш введіть в щі. Додайте сіль, перець. Доведіть до кипіння і вимкніть. Накрийте каструлю з пісними щами кришкою і дайте настоятися протягом 15-20 хвилин.

Перед подачею пісний борщ приправте рубаною зеленню.

Смачного!

  • Капуста квашена - 1 кілограм
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Корінь петрушки - 2 штуки
  • Корінь селери - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
Як приготувати борщ пісні з грибами?

1. Капусту викладіть в каструлю, якщо в ній мало соку, додайте трохи кип'яченої води, почніть гасити.

2. Цибулю і моркву почистіть, цибулю подрібніть, моркву натріть на тертці. Додайте до капусти і тушкуйте до м'якості.

3. Гриби промийте, наріжте пластинками і додайте до капусти, доведіть до кипіння. Додайте в каструлю також почищені і нарізані соломкою коріння селери і петрушки. Варіть суп на середньо-слабкому вогні протягом 20 хвилин.

4. Борошно викладіть на суху сковороду, прогрейте, потім зачерпніть з супу бульйон і розведіть її. Вливайте бульйон в борошно тонкою цівкою, безперервно помішуючи. Головне, щоб не було грудочок.

5. Борошняну суміш введіть в щі. Додайте сіль, перець. Доведіть до кипіння і вимкніть. Накрийте каструлю з пісними щами кришкою і дайте настоятися протягом 15-20 хвилин.

Перед подачею пісний борщ приправте рубаною зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти