Щи пісні з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Щи - національне російське блюдо, смачне і всіма улюблене. Щи пісні з грибами гарні для розвантажувального дня. Вони відновлять сили, наповнять організм вітаміном С, якого в капусті - у достатку.
Як приготувати борщ пісні з грибами?
1. Капусту викладіть в каструлю, якщо в ній мало соку, додайте трохи кип'яченої води, почніть гасити.
2. Цибулю і моркву почистіть, цибулю подрібніть, моркву натріть на тертці. Додайте до капусти і тушкуйте до м'якості.
3. Гриби промийте, наріжте пластинками і додайте до капусти, доведіть до кипіння. Додайте в каструлю також почищені і нарізані соломкою коріння селери і петрушки. Варіть суп на середньо-слабкому вогні протягом 20 хвилин.
4. Борошно викладіть на суху сковороду, прогрейте, потім зачерпніть з супу бульйон і розведіть її. Вливайте бульйон в борошно тонкою цівкою, безперервно помішуючи. Головне, щоб не було грудочок.
5. Борошняну суміш введіть в щі. Додайте сіль, перець. Доведіть до кипіння і вимкніть. Накрийте каструлю з пісними щами кришкою і дайте настоятися протягом 15-20 хвилин.
Перед подачею пісний борщ приправте рубаною зеленню.
Смачного!
- Капуста квашена - 1 кілограм
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Корінь петрушки - 2 штуки
- Корінь селери - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Борошно - 1 Ст. Ложка
1. Капусту викладіть в каструлю, якщо в ній мало соку, додайте трохи кип'яченої води, почніть гасити.
2. Цибулю і моркву почистіть, цибулю подрібніть, моркву натріть на тертці. Додайте до капусти і тушкуйте до м'якості.
3. Гриби промийте, наріжте пластинками і додайте до капусти, доведіть до кипіння. Додайте в каструлю також почищені і нарізані соломкою коріння селери і петрушки. Варіть суп на середньо-слабкому вогні протягом 20 хвилин.
4. Борошно викладіть на суху сковороду, прогрейте, потім зачерпніть з супу бульйон і розведіть її. Вливайте бульйон в борошно тонкою цівкою, безперервно помішуючи. Головне, щоб не було грудочок.
5. Борошняну суміш введіть в щі. Додайте сіль, перець. Доведіть до кипіння і вимкніть. Накрийте каструлю з пісними щами кришкою і дайте настоятися протягом 15-20 хвилин.
Перед подачею пісний борщ приправте рубаною зеленню.
Смачного!