Самі ліниві голубці
(покроковий рецепт з фото)
Це знахідка для всіх тих, хто не любить возитися з капустяними листами, як і я, але любить поїсти голубців. Хочете дізнатися, як приготувати самі ліниві голубці, найсмачніші і найшвидші?
Всі інгредієнти аналогічні з тими, що беруться для приготування традиційних голубців.
Головна відмінність цієї страви від традиційного побратима в тому, що приготувати його можна ну дуже швидко. Так що для буденних обідів / вечерь - в самий раз!
- Фарш - 1 кілограм
- Капуста - 0, 7 кілограма
- Мал - 1 Склянка
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Томатна паста - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор, сіль, спеції - За смаком
1. Промийте рис. Відваріть 1 стакан рису в 2 склянках води до напівготовності: коли вода закипить, вимкніть вогонь, накрийте рис кришкою і залиште на 20 хвилин.
2. Капусту дрібно наріжте, сіль і пам'ятати руки, щоб вона пустила сік.
3. Морквину і цибулю натріть на крупній тертці і відправте до капусти.
4. З'єднайте овочі з фаршем, рисом і яйцями, додайте сіль, спеції. Добре перемішайте руками.
5. Розріжте рукав для запікання і застеліть їм деко. З фаршу сформуйте котлетки і викладіть на деко.
6. У сотейник або сковороду відправте томатну пасту і сметану, розбавте водою і поставте до закипання на вогонь. Додайте туди сіль, цукор, перець, лавровий лист.
7. Залийте голубці цим соусом, закрийте деко фольгою і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, в годину (можна трохи більше).
8. Перекладіть готові голубці в більш підходящий посуд. Готово!