Дуже ліниві голубці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите поєднання м'яса, рису, капусти і томатної підливи, але возитися з оригінальним блюдом немає часу або бажання, погляньте на цей варіант, як приготувати дуже ліниві голубці.
Ця страва ідеально підійде для зайнятих господинь. Завдяки тому, що нічого не треба фарширувати, а процеси спрощені до мінімуму, ви отримаєте повноцінний обід або вечерю вже через годину. Спробуйте, я впевнена, що вам сподобається.
- Капуста - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Фарш - 1 кілограм
- Мал - 2 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - 1 Склянка
- Томатний соус - 700 грам
- Зелень - За смаком
1. Очистіть і подрібніть цибулю, морква і часник. Викладіть в толстодонной сотейник або каструлю з розігрітим маслом цибулю, обсмажте пару хвилин. Після додайте моркву і часник. Смажте ще хвилин 5, помішуючи. При бажанні можна додати пару скибочок бекону для більшої соковитості. Окремо в підсоленій воді відваріть до готовності рис.
2. Викладіть фарш, додайте за смаком сіль, перець, сушені трави. Смажте на середньому вогні хвилин 15.
3. Додайте нарізану кубиками капусту. Томіть хвилин 10-15, поки вона не зменшиться в обсязі.
4. Викладіть томатний соус, перемішайте. Додайте рис, сметану. Перемішайте і на повільному вогні тушкуйте хвилин 20 до повної готовності.
Смачного!
Смачного!