Рецепт Дуже ліниві голубці фото

Дуже ліниві голубці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Якщо ви любите поєднання м'яса, рису, капусти і томатної підливи, але возитися з оригінальним блюдом немає часу або бажання, погляньте на цей варіант, як приготувати дуже ліниві голубці.

Ця страва ідеально підійде для зайнятих господинь. Завдяки тому, що нічого не треба фарширувати, а процеси спрощені до мінімуму, ви отримаєте повноцінний обід або вечерю вже через годину. Спробуйте, я впевнена, що вам сподобається.

  • Капуста - 1 штука
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Фарш - 1 кілограм
  • Мал - 2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Крем - 1 Склянка
  • Томатний соус - 700 грам
  • Зелень - За смаком
дуже ліниві голубці - фото крок 1
1. Очистіть і подрібніть цибулю, морква і часник. Викладіть в толстодонной сотейник або каструлю з розігрітим маслом цибулю, обсмажте пару хвилин. Після додайте моркву і часник. Смажте ще хвилин 5, помішуючи. При бажанні можна додати пару скибочок бекону для більшої соковитості. Окремо в підсоленій воді відваріть до готовності рис.
дуже ліниві голубці - фото крок 2
2. Викладіть фарш, додайте за смаком сіль, перець, сушені трави. Смажте на середньому вогні хвилин 15.
дуже ліниві голубці - фото крок 3
3. Додайте нарізану кубиками капусту. Томіть хвилин 10-15, поки вона не зменшиться в обсязі.
дуже ліниві голубці - фото крок 4
4. Викладіть томатний соус, перемішайте. Додайте рис, сметану. Перемішайте і на повільному вогні тушкуйте хвилин 20 до повної готовності.
Смачного!

Схожі рецепти