Салатик
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я поділюся з вами своїм недавнім відкриттям і розповім, як приготувати салат з ямсу. Якщо вам пощастило дістати цей овоч, обов'язково приготуйте це блюдо. Легко і смачно!
Я в якості заправки для цього салату використовую сік лайма, але деякі замість нього додають домашній томатний соус. Обидва варіанти гарні, але сік мені подобається більше.
За смаком додайте трохи солі, але не перестарайтеся, щоб не зіпсувати смак овочів і залишити салат максимально корисним.
- Ямс - 1 штука
- Цибуля зелена - 2 пучка
- Авокадо - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Печериці - 5-6 штук
- Помідори черрі - 6 штук
- Салат зелений - 1 пучок
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Гарбузове насіння, кунжут - За смаком
- Томатний соус - За смаком
1
Ямс добре вимийте, шкіру не знімайте. Поріжте невеликими шматочками. В пароварці встановіть 2 чашки. На одну викладіть ямс і готуйте 10 хвилин до м'якості.
2
На іншу чашу викладіть пластинки грибів, готуйте 5 хвилин, потім поверх грибів покладіть цукіні, порізану кружальцями. Гриби і цукіні повинні стати м'якими.
3
У миску викладіть салат, порваний руками на шматочки. Туди ж відправте половинки помідорів чері.
4
Тепер викладіть готовий ямс і порізаний дрібно цибулю.
5
Тепер викладіть гриби з цукіні, навантаження від вище авокадо, порізаний тонкими слайсами.
6
Полийте салат соком лайма, за смаком додайте сіль, кунжутні і гарбузове насіння. Все готово.