Салат з яєчними млинцями фунчозой і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Якщо Ви в пошуках ситного і дуже смачного салату, який може замінити обід або вечерю, то рецепт точно для Вас! А як все приготувати я розповім в покроковому рецепті нижче.
Пропоную відійти від класичних варених яєць в салатах і приготувати яєчні млинці, які відмінно прикрасять і доповнять будь-який салат! Я салат заправляю олією, хоча заправку можна брати будь-яку, наприклад, оливкова олія, пряні трави і ялені помідори. Пробуйте - буде смачно!
- Ковбаса - 150 грам
- Funčoza - 100 грам
- Помідор - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготувати необхідні інгредієнти.
Фунчозу залити окропом і залишити на 5 хвилин, потім воду злити і промити фунчозу під холодною водою.
Яйця збити виделкою, посолити.
Посмажити два яєчних млинця на сковороді з рослинним маслом.
Згорнути рулетом і нарізати соломкою. Остудити.
Також соломкою нарізати ковбасу і змішати з фунчозой.
Нарізати помідори, зелень і відправити в салат.
Додати яєчну соломку і заправити салат олією. Посолити і поперчити.
Акуратно перемішати і подавати до столу. Смачного!