Салат з оселедцем по-цёбліцкі
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Вам обов'язково варто приготувати цей ситний і дуже смачний німецький салат. Тим більше, що готується він дуже просто. Інгредієнти в салаті ідеально поєднуються, хоча і здається, що вони не сумісні.
Незвичайне поєднання продуктів в цьому салаті, чи не так? погодьтеся, продукти ну зовсім не підходять один до одного: картопля, оселедець, яблуко, огірки і смажений бекон з цибулею. Але приготувавши і спробувавши цей салат з оселедцем по-цёбліцкі, ви здивуєтеся, як і я. Салат виходить неймовірно смачним, ситним і особливим. Так що якщо ви не боїтеся експериментувати, обов'язково приготуйте цей німецький незвичайний і дуже смачний салат з оселедцем.
- Картопля - 4-5 штук
- Філе оселедця - 1 штука
- Яблуко - 1 штука (кисле)
- Маринований огірок - 3-4 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Овочевий бульйон - 150 мілілітрів
- Винний оцет - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 чайних ложок
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Бекон - 150 грам
1. Картопля необхідно помити, а потім відварити в шкірці до готовності.
2. Яблука очистимо й наріжемо тонкими пластинками. Мариновані огірки нарізаємо тонкими кружечками.
3. Очистимо остиглий картопля, нарізаємо його невеликими скибочками.
4. Картоплю заливаємо гарячим овочевим бульйоном. Відставляємо сторону, нехай остигає.
5. Остигнула картоплю проціджуємо і викладаємо в салатник. Туди ж додаємо огірки, яблуко і філе оселедця, нарізане тонкими скибочками.
6. Готуємо заправку: змішуємо винний оцет (у мене білий, але можна і червоний), сіль, цукор і чорний мелений перець.
7. Поливаємо салат заправкою і на 1 годину відправляємо в холодильник.
8. Перед подачею ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними шматочками, а бекон - смужками. Потім обсмажуємо спочатку бекон, а потім цибулю до золотистого кольору.
9. Поливаємо картопляний салат гарячим підсмаженою цибулею з беконом, подаємо до столу.