Рецепт Салат з оселедцем по-цёбліцкі фото

Салат з оселедцем по-цёбліцкі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Оселедець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Вам обов'язково варто приготувати цей ситний і дуже смачний німецький салат. Тим більше, що готується він дуже просто. Інгредієнти в салаті ідеально поєднуються, хоча і здається, що вони не сумісні.

Опис приготування:

Незвичайне поєднання продуктів в цьому салаті, чи не так? погодьтеся, продукти ну зовсім не підходять один до одного: картопля, оселедець, яблуко, огірки і смажений бекон з цибулею. Але приготувавши і спробувавши цей салат з оселедцем по-цёбліцкі, ви здивуєтеся, як і я. Салат виходить неймовірно смачним, ситним і особливим. Так що якщо ви не боїтеся експериментувати, обов'язково приготуйте цей німецький незвичайний і дуже смачний салат з оселедцем.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Філе оселедця - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука (кисле)
  • Маринований огірок - 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Овочевий бульйон - 150 мілілітрів
  • Винний оцет - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 чайних ложок
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Бекон - 150 грам
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 1
1. Картопля необхідно помити, а потім відварити в шкірці до готовності.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 2
2. Яблука очистимо й наріжемо тонкими пластинками. Мариновані огірки нарізаємо тонкими кружечками.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 3
3. Очистимо остиглий картопля, нарізаємо його невеликими скибочками.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 4
4. Картоплю заливаємо гарячим овочевим бульйоном. Відставляємо сторону, нехай остигає.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 5
5. Остигнула картоплю проціджуємо і викладаємо в салатник. Туди ж додаємо огірки, яблуко і філе оселедця, нарізане тонкими скибочками.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 6
6. Готуємо заправку: змішуємо винний оцет (у мене білий, але можна і червоний), сіль, цукор і чорний мелений перець.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 7
7. Поливаємо салат заправкою і на 1 годину відправляємо в холодильник.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 8
8. Перед подачею ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними шматочками, а бекон - смужками. Потім обсмажуємо спочатку бекон, а потім цибулю до золотистого кольору.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 9
9. Поливаємо картопляний салат гарячим підсмаженою цибулею з беконом, подаємо до столу.

Схожі рецепти