Рецепт Салат з оселедцем по-цёбліцкі фото

Салат з оселедцем по-цёбліцкі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Оселедець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Вам обов'язково варто приготувати цей ситний і дуже смачний німецький салат. Тим більше, що готується він дуже просто. Інгредієнти в салаті ідеально поєднуються, хоча і здається, що вони не сумісні.

Незвичайне поєднання продуктів в цьому салаті, чи не так? погодьтеся, продукти ну зовсім не підходять один до одного: картопля, оселедець, яблуко, огірки і смажений бекон з цибулею. Але приготувавши і спробувавши цей салат з оселедцем по-цёбліцкі, ви здивуєтеся, як і я. Салат виходить неймовірно смачним, ситним і особливим. Так що якщо ви не боїтеся експериментувати, обов'язково приготуйте цей німецький незвичайний і дуже смачний салат з оселедцем.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Філе оселедця - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука (кисле)
  • Маринований огірок - 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Овочевий бульйон - 150 мілілітрів
  • Винний оцет - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 чайних ложок
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Бекон - 150 грам
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 1
1. Картопля необхідно помити, а потім відварити в шкірці до готовності.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 2
2. Яблука очистимо й наріжемо тонкими пластинками. Мариновані огірки нарізаємо тонкими кружечками.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 3
3. Очистимо остиглий картопля, нарізаємо його невеликими скибочками.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 4
4. Картоплю заливаємо гарячим овочевим бульйоном. Відставляємо сторону, нехай остигає.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 5
5. Остигнула картоплю проціджуємо і викладаємо в салатник. Туди ж додаємо огірки, яблуко і філе оселедця, нарізане тонкими скибочками.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 6
6. Готуємо заправку: змішуємо винний оцет (у мене білий, але можна і червоний), сіль, цукор і чорний мелений перець.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 7
7. Поливаємо салат заправкою і на 1 годину відправляємо в холодильник.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 8
8. Перед подачею ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними шматочками, а бекон - смужками. Потім обсмажуємо спочатку бекон, а потім цибулю до золотистого кольору.
салат з оселедцем по-цёбліцкі - фото крок 9
9. Поливаємо картопляний салат гарячим підсмаженою цибулею з беконом, подаємо до столу.

Схожі рецепти