Салат з морквою і кедровими горішками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 6 хв.
Морква доступна круглий рік, тому так багато варіацій страв з неї, в тому числі, де вона - основний інгредієнт. Так, наприклад, Такий висновок, як приготувати салат з морквою і кедровими горішками.
Опис приготування:
Для салату використовую 2 морква типу, нічого страшного, якщо зробите його лише з одним. Морква можете натерти на звичайній тертці, наявність комбайна лише спрощує приготування. Салат простий, вітамінний і смачний. Він добре підійде в якості закуски.
- Морква - 4 штуки
- Кедрові горіхи - 2 Ст. Ложки
- Базилік свіжий - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - За смаком
1. Морква вимийте, потім відріжте кінці і очистіть її.
2. Скористайтеся комбайном або натріть її на крупній тертці вручну.
3. Розігрійте суху сковороду і викладіть на неї горішки.
4. Тим часом вимийте базилік і обірвіть листя.
5. Кедрові горішки обсмажте до золотистого кольору і приберіть їх зі сковороди.
6. Наріжте тонко листочки базиліку.
7. Викладіть в миску морква і додайте до неї зелень.
8. Полийте салат половинкою лимона, щоб всі кісточки залишилися у вас в руці.
9. Додайте до овочів горіхи, посоліть за смаком і додайте рослинне масло.
10. Перемішайте салат і відразу ж подавайте його.