Салат з квасолі з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.
Салат з бурого квасолі з овочами, зеленню і горіхами. Поєднання чудове. Салат ситний і смачний. Подати його можна на святковий стіл або приготувати до звичайного вечері.
Опис приготування:
Для приготування салату можна використовувати покупну консервовану квасолю або ж, попередньо, замочити і відварити квасолю до готовності. Зелень вибирайте за смаком, підійде кріп, петрушка, шпинат або листя салату. Кількість інгредієнтів можна коригувати за бажанням.
- Квасоля - 1 Склянка (готова)
- Помідори - 1-2 штук
- Перець болгарський - 1 частина
- Зелень - 1 пучок
- Горіхи волоські - 5-6 штук
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Готову квасолю висипаємо в миску.
Додаємо нарізані шматочками помідори.
Далі, кладемо в салат болгарський перець нарізаний невеликими шматочками.
Додаємо пропущений через прес часник і зелень.
Далі, кладемо в салат колоті горіхи.
Заправляємо олією, посипаємо сіллю і перцем.
Смачний салат з квасолею і горіхами готовий. Смачного!