Салат з курячою печінкою і помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей салат виходить легким в усіх відношеннях. Він дуже швидко готується, що особливо актуально, якщо ви зайнята людина. Всього три простих інгредієнта роблять даний салат дуже смачним і апетитним!
Приготуємо салат з курячою печінкою і помідорами в домашніх умовах. Печінка обсмажуємо на сковороді, помідори ріжемо на половинки. Для заправки салату потрібно змішати рослинну олію, оцет, подрібнений часник, сіль і перець. Салат виходить теплим за рахунок ще гарячої печінки. Хай щастить! 
- Куряча печінка - 300 грам
 - Помідори черрі - 12-15 штук
 - Листя зеленого салату - 100 грам
 - Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
 - Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
 - Часник - 2 зубчики
 - Сіль - 1-2 Щепоток
 - Перець - 1-2 Щепоток
 

Сиру печінку необхідно нарізати шматочками середньої величини. Потім обсмажити печінку на рослинній олії.

Помідори потрібно вимити і розрізати навпіл.

Робимо заправку. Для цього потрібно змішати рослинну олію, оцет, подрібнений часник, сіль і перець.

На порційні тарілки викладаємо листя салату, а поверх них - печінку. Прикрашаємо все це половинками помідорів. Заливаємо зверху приготованою заправкою. Смачного!