Салат з курячою печінкою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат виходить легким в усіх відношеннях. Він дуже швидко готується, що особливо актуально, якщо ви зайнята людина. Всього три простих інгредієнта роблять даний салат дуже смачним і апетитним!
Приготуємо салат з курячою печінкою і помідорами в домашніх умовах. Печінка обсмажуємо на сковороді, помідори ріжемо на половинки. Для заправки салату потрібно змішати рослинну олію, оцет, подрібнений часник, сіль і перець. Салат виходить теплим за рахунок ще гарячої печінки. Хай щастить!
- Куряча печінка - 300 грам
- Помідори черрі - 12-15 штук
- Листя зеленого салату - 100 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Перець - 1-2 Щепоток
Сиру печінку необхідно нарізати шматочками середньої величини. Потім обсмажити печінку на рослинній олії.
Помідори потрібно вимити і розрізати навпіл.
Робимо заправку. Для цього потрібно змішати рослинну олію, оцет, подрібнений часник, сіль і перець.
На порційні тарілки викладаємо листя салату, а поверх них - печінку. Прикрашаємо все це половинками помідорів. Заливаємо зверху приготованою заправкою. Смачного!