Салат з курагою і куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я дуже люблю салати з сухофруктами. Їж такий салатик і відчуваєш, як шматочки сухофруктів відтіняють смак інших інгредієнтів. Надають солодощі страви і незвичайності.
Курку відварити бажано заздалегідь. Як і яйця. Курагу залийте окропом і наріжте решту складових. Всі викладіть в салатник і заправте майонезом або - якщо любите - сметаною.
- Чорнослив - 50 грам
 - Курка відварна - 300 грам
 - Маринований огірок - 2 штуки
 - Яйце куряче відварене - 3 штуки
 - Майонез або сметана - 2 Ст. Ложки
 

Відварну або запечену курку розібрати на волокна. М'ясо можна розібрати руками або порізати.

Маринований огірок нарізати кубиком.

Відварені яйця нарізати кубиком. Замочіть в окропі курагу. Коли вона розм'якне, наріжте її кубиком. Додайте в салат.

Заправте салат сметаною. Додайте спеції за смаком. Перемішайте.

Подайте салатик до столу.