Салат з курагою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю салати з сухофруктами. Їж такий салатик і відчуваєш, як шматочки сухофруктів відтіняють смак інших інгредієнтів. Надають солодощі страви і незвичайності.
Курку відварити бажано заздалегідь. Як і яйця. Курагу залийте окропом і наріжте решту складових. Всі викладіть в салатник і заправте майонезом або - якщо любите - сметаною.
- Чорнослив - 50 грам
- Курка відварна - 300 грам
- Маринований огірок - 2 штуки
- Яйце куряче відварене - 3 штуки
- Майонез або сметана - 2 Ст. Ложки
Відварну або запечену курку розібрати на волокна. М'ясо можна розібрати руками або порізати.
Маринований огірок нарізати кубиком.
Відварені яйця нарізати кубиком. Замочіть в окропі курагу. Коли вона розм'якне, наріжте її кубиком. Додайте в салат.
Заправте салат сметаною. Додайте спеції за смаком. Перемішайте.
Подайте салатик до столу.