Салат з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
За цим рецептом виходить дуже легкий і смачний салат. Тут використовується китайський салат. Ви можете підібрати сорт салату на свій смак. Здається, смак салату від цього не сильно зміниться.
Кількість порцій: 3-4
- Салат китайський - 100 грам
- Кукурудза консервована - 250 грам
- Масло оливкове - 40 мілілітрів
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Салат фризі - 30 грам
- Салат ескаріаль - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Кунжут - 20 грам
- Салат ендивій - 30 грам
- Оцет винний - 60 мілілітрів
1. Листя всіх салатів добре промити під проточною холодною водою. Очистити від сміття, зіпсованих листя і піску. Взяти глибокий посуд. Різати салат не потрібно. Порвіть листя салатів руками і перемішайте. Відкрийте банку кукурудзи, злийте воду і висипте в посуд.
2. Зубчики часнику дрібно подрібнити. Готуємо заправку для нашого салату. У невеликій мисці, тільки глибокої, змішати часник, оливкова олія, гірчицю і винний оцет. Все збити міксером до тих пір, поки суміш наша не стане однорідною.
3. В посуду, де у нас вже готові листя салату і кукурудза, додати кунжут і залити заправкою. Все добре перемішати. Викласти в салатницю і обсипати трохи зверху кунжутом. Гарний, легкий і дуже смачний салат готовий. Дивуйте!