Салат з копченої горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
На будь-який святковий і навіть обідній стіл підійде салат з копченою горбуша. У домашніх умовах він готується дуже просто і подається на єдиному блюді або порційно в салатниці.
Опис приготування:
Такий салат з копченою горбуша в домашніх умовах краще готувати листковим, щоб яблуко доповнило смак і промаринуватися рибу. Обов'язково яблуко потрібно брати кисле. Салат виходить смачним і незвичайним. Його можна готувати на святковий стіл навіть діткам.
- Копченяа горбуша - 300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 250 грам
1. Дуже простий салат, який можна приготувати за одну годину. Для початку відваріть картоплю в мундирі і почистіть рибу (якщо вона ціла). Я зазвичай купую нарізку копченої горбуші, щоб не витрачати час на чистку.
2. Разом з картоплею потрібно відварити і яйця. Коли картопля і яйця охолонуть, натираємо їх на середній терці. Першим шаром викладаємо картопля і гарненько промазуємо майонезом.
3. Другим шаром викладаємо нарізану копчену рибу і знову промазуємо майонезом.
4. Наступний шар - яблуко. Яблуко краще взяти кисле. Натираємо його на середній тертці і викладаємо на рибу, після чого знову промазуємо майонезом.
5. І завершальний етап - натертое яйцо. От і все, салат готовий!