Салат з консервованої сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і смачненький салатик з консервованої сочевиці, зелені і помідорів. Таке легке блюдо ідеально підходить на вечерю чи обід, як доповнення до гарніру або м'ясної страви. Рекомендую!
Як приготувати салат з консервованої сочевиці в домашніх умовах? Дуже просто, адже погодьтеся, що легше використовувати вже готову консервовану сочевицю. Ніж її варити. Додатково в салат додають різний сир, наприклад бринзу або козячий. Хай щастить!
- Сочевиця консервована - 200 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 За смаком
- Помідори черрі - 200 грам
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Лимон - 1/2 штуки (сік)
Зелень промиваємо і дрібно подрібнюємо.
Помідори черрі також промиваємо та нарізаємо половинками.
Змішуємо в салатниці: помідори, консервовану сочевицю і зелень. Видавлюємо сік лимона і поливаємо оливковою олією. Перемішуємо і солимо за смаком. Смачного!