Рецепт Салат з консервованої рибкою фото

Салат з консервованої рибкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Цибуля, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Швидкий і легкий салатик, в складі якого - консервована риба. Такий можна зробити за кілька хвилин, якщо на порозі вже стоять гості. Розповім, як приготувати салат з консервованої рибкою.

Для приготування цієї страви найкраще підходить тунець. Салат не варто наполягати, краще відразу подати. Можете використовувати для подачі тарталетки або чіпси, тоді блюдо можна подати як закуску навіть на фуршет. Замість звичайного ріпчастої цибулі підійде червоний або кілька гілочок зеленої цибулі.

  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Тунець в олії - 150 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
салат з консервованої рибкою - фото крок 1
1. Відкрийте банку консервованого тунця, злийте воду і викладіть його в миску. Розімніть тунець виделкою.
салат з консервованої рибкою - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте половинку цибулини дуже дрібно.
салат з консервованої рибкою - фото крок 3
3. Змішайте цибулю з тунцем, заправте салат майонезом.
салат з консервованої рибкою - фото крок 4
4. Викладіть салат в форму і подавайте до столу.

Схожі рецепти