Салат з консервованої рибкою
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і легкий салатик, в складі якого - консервована риба. Такий можна зробити за кілька хвилин, якщо на порозі вже стоять гості. Розповім, як приготувати салат з консервованої рибкою.
Для приготування цієї страви найкраще підходить тунець. Салат не варто наполягати, краще відразу подати. Можете використовувати для подачі тарталетки або чіпси, тоді блюдо можна подати як закуску навіть на фуршет. Замість звичайного ріпчастої цибулі підійде червоний або кілька гілочок зеленої цибулі.
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Тунець в олії - 150 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. Відкрийте банку консервованого тунця, злийте воду і викладіть його в миску. Розімніть тунець виделкою.
2. Очистіть і наріжте половинку цибулини дуже дрібно.
3. Змішайте цибулю з тунцем, заправте салат майонезом.
4. Викладіть салат в форму і подавайте до столу.