Салат з кедровим горіхом
(покроковий рецепт з фото)
За що я люблю салати, так це за те, що можна хоч кожен день вигадувати зі звичайних продуктів щось нове. Замінив один інгредієнт - і смак перетворюється. Та ще й готуються вони дуже легко.
Я з вами поділюся тим, як приготувати салат з кедровим горіхом. Це універсальне блюдо народилося випадково, а вийшло дуже вдалим. Його можна їсти в Пост і вегетаріанцям. Салат дієтичний, низькокалорійний. Але в той же час він підійде для гарніру до м'ясної відбивною, наприклад, так як горішки добре поєднуються з м'ясом.
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Кріп - 50 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Кедрові горіхи - 7 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Горішки обсмажте на гарячій сковороді без масла пару хвилин.
Капусту помийте, тонко наріжте і обомніте руками. Дрібно наріжте кріп.
Огірки помийте і наріжте часточками. Перець також помийте і наріжте півкільцями.
Зробіть заправку. Вичавіть сік лимона і з'єднайте його з цукром, сіллю і маслом. Добре перемішайте до розчинення цукру.
З'єднайте всі інгредієнти в салатниці, додайте остиглі горішки і заправте салат. Смачного!