Салат з кабачків і горіхів
(покроковий рецепт з фото)
Салат з кабачків і горіхів - дуже проста в приготуванні, але досить смачна і оригінальна закуска, яка на столі довго ніколи не затримується. Рекомендую!
Як на мене, це - вельми оригінальний рецепт. Впевнена, що якщо поставите на святковий стіл - виявиться, що такий закуски ніхто ніколи не пробував. Салат з кабачків і горіхів - це цікаве, кілька нестандартне блюдо, але не варто цього боятися - кулінарія адже той же творчість Якщо вдома залежалися кабачки - озброюємось цим рецептом з фото і марш на кухню. Салат дуже хороший для діабетиків, оскільки сирі кабачки - дуже ефективний засіб для превенції діабету і боротьби з ним. Хай щастить!
- Кабачок - 400 грам
- Волоський горіх - 60 грам (можна замінити фундуком)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - - За смаком
Кабачок чистимо від шкірки і за допомогою Овочечистка стругати тонкі кабачкові смужки. Такі собі чіпси. Дивіться на фото для наочності.
Маринуємо кабачок в суміші оливкової олії, винного оцту, солі і перцю. Нехай помарінуется хоча б хвилин 20.
Час від часу кабачки потрібно перемішувати - щоб повністю просочувалися маринадом.
Маринад зливаємо, кабачки трошки віджимаємо від маринаду і викладаємо на блюдо сервіровки. Присипаємо волоськими (або будь-якими іншими, наявними в наявності) горіхами - і стілець!