Салат з курки, горіхів і ананасів
(покроковий рецепт з фото)
Салат з курки, горіхів і ананасів - перевірене поєднання смаків. Я знаю як мінімум п'ять різних варіантів салату з цих інгредієнтів, але мій улюблений - з курки гриль з мигдалем і селерою.
Цікавий і соковитий салат з курки, горіхів і ананасів, а також з шматочками селери дуже смачний і готується легко і просто. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цей пікантний салат. Курку я беру вже готову, гриль, можна взяти і відварну. Мигдаль цілком можна замінити волоськими горіхами, смак від цього точно не стане гірше. Селера надає свіжість, але його в цілому можна замінити свіжими огірками, якщо ви не любите цей овоч. Незвично, але точно смачно!
- Курка гриль - 200 грам
- Консервований ананас - 100 грам
- Селера - 2-3 штук (стебла)
- Мигдаль - 70 грам (смажений)
- Грецький йогурт - 4 Ст. Ложки (без добавок)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Ананасовий сік - 3 Ст. Ложки (сік з консервованих ананасів)
Курку поріжте великими шматками. Селера і мигдаль наріжте кубиком.
Складіть їх в глибокий посуд, додайте консервований ананас, йогурт і майонез.
Додати сіль, додайте ананасовий сік і гарненько все перемішайте. Салат готовий!