Рецепт Салат з грибами, куркою фото

Салат з грибами, куркою
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Птах, Курка, Гриби, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

На святковому столі не вистачає ситного, апетитного і смачного салату? можливо, вам сподобається цей нескладний, але дійсно класний рецепт. Приголомшливий вид і смак. Що ще потрібно?

Поспішаю поділитися своїм варіантом, як приготувати салат з грибами, куркою і смаженими овочами. Основна родзинка страви в тому, що тут використовуються сушені грибочки, це надає йому приголомшливо пікантний смак. Невеликий набір необхідних інгредієнтів, нескладний процес, а ось результат вас точно здивує. Спробуйте обов'язково!

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Гриби сушені - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 3-4 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Сіль, перець, зелень, майонез - За смаком
салат з грибами, куркою - фото крок 1
1. Грибочками потрібно зайнятися заздалегідь: вимийте їх як слід, залийте гарячою водою. Приблизно через годинку воду злийте, гриби знову промийте. Після обсушити і наріжте.
салат з грибами, куркою - фото крок 2
2. Поставте варити куряче філе і яйця. Цибулю очистіть і подрібніть. Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці.
салат з грибами, куркою - фото крок 3
3. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажте овочі до золотистого кольору.
салат з грибами, куркою - фото крок 4
4. Готову курочку остудіть трохи і наріжте дрібними кубиками.
салат з грибами, куркою - фото крок 5
5. Викладіть на дно салатник. Приправити сіллю і poperčite, додайте майонез за смаком.
салат з грибами, куркою - фото крок 6
6. Наступним шаром викладіть яйця, попередньо натерті на тертці.
салат з грибами, куркою - фото крок 7
7. Зверху розподіліть смажені овочі.
салат з грибами, куркою - фото крок 8
8. Змастіть майонезом. Слідом викладіть грибочки і останнім шаром - тертий сир.
салат з грибами, куркою - фото крок 9
9. Перед подачею залиште салатик мінімум на годину, щоб він просочився, і прикрасьте свіжою зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти