Салат з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Так вийшло, що недавно мені тітка віддала величезний гарбуз, яка вродила у неї в саду. Я не знала, що з неї приготувати. Але придумала ось цей рецепт салату. Охоче ділюся ним з вами. Смачно!
Цей простий і дуже корисний рецепт розповість вам про те, як приготувати салат з гарбузом. Всі інгредієнти будуть свіжими, а нам залишиться тільки їх нашаткувати і заправити. Виходить відмінний перекус, коли не хочеться наїдатися. А користь для здоров'я від такої страви максимальна.
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Гарбуз - 400 грам
- Морква - 3 штуки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
Капусту помийте, видаліть у неї верхні листи і виріжте качан. Дрібно наріжте решту.
Морква почистіть, помийте, висушіть і натріть на середній тертці.
Гарбуз помийте і очистіть від шкірки. Позбавтеся від внутрішніх волокон і насіння. Потім теж натріть овоч на середній тертці.
Часник почистіть і подрібніть. Зелень промийте і дрібно нарубати.
Всі овочі змішайте, сіль за смаком, поперчіть і заправте маслом з оцтом. Смачного!