Салат з червоної сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Наближаються свята, саме час відкривати для себе нові рецепти страв. Розповідаю, як приготувати салат з червоною сочевицею в домашніх умовах. Блюдо дуже просте, ситне і неймовірно смачне!
Як приготувати салат з червоною сочевицею в домашніх умовах? Для початку відваріть сочевицю до готовності, потім додайте інші подрібнені компоненти. Перемішайте і насолоджуйтеся! Любителі цікавих поєднань можуть спробувати додати в салат в'ялені томати, виходить дуже смачно!
- Сочевиця червона - 1/2 склянки
- Рукола - 30 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок - 0, 5 штуки
- Цибуля зелена - 1-2 штук (пір'я)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
Попередньо відваріть сочевицю в киплячій підсоленій воді. Варити треба десь 5-6 хвилин. Потім остудіть.
Цибулю і моркву промиваємо, очищаємо і подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості. Додаємо до сочевиці.
Зелень промийте і подрібніть. Додайте в салат, потім влийте лимонний сік, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте.
Викладіть на тарілку листя руколи, а зверху - салат. Смачного!