Салат «Рижик» з морквою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і дуже простий у приготуванні салат з моркви, плавленого сиру і часнику. Такий рецепт неодмінно виручить, коли потрібно щось швидко приготувати до гарніру, риби або м'яса.
Варіантів цього салату безліч, але одне незмінне - рудий колір йому надає морква, причому використовується як свіжа, так і маринована по-корейськи. Крім основного інгредієнта, можна знайти варіанти з куркою, яйцями, грибами, кукурудзою, ковбасою і навіть сухофруктами і горіхами. Я хочу запропонувати вам класичний рецепт і приготувати салат "рижик" з морквою і сиром. Знадобиться самий мінімальний набір продуктів, які завжди є під рукою. Салат виходить гостренький, ситний і дуже смачний. Якщо любите морква, неодмінно спробуйте - відмінний варіант на швидку руку.
- Морква - 250 грам
- Плавлений сирок - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Моркву натріть за допомогою корейської або звичайною терки з крупними гратами.

Плавлений сирок натріть на дрібній тертці і додайте до моркви.

Пропустіть через прес часник.

Додайте за смаком сіль, перець, майонез і все добре перемішайте.

Салат "рижик" з морквою і сиром готовий. Смачного!