Салат хе з курки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Якщо ви любите гострі і пряні страви, але ще жодного разу не пробували хе - настійно рекомендую вам цей рецепт приготування салату хе з курки, так як це одне з кращих страв гострої корейської кухні
Опис приготування:
Салат хе з курка - це смачно, дуже апетитно і незвично. Від такої страви на святковому столі дуже швидко нічого не залишиться, а ви отримаєте масу компліментів!
- Куряче філе - 800 грам
- Рослинна олія - 150 грам
- Морква - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
- Оцет столовий - 10 Ст. Ложок
- Приправа для моркви по-корейськи - 2 Ст. Ложки
- Мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Насправді, традиційний рецепт приготування хе включає в себе рибу, але сьогодні ми з вами спробуємо приготувати салат хе з куркою. Для цього нам потрібно взяти куряче філе, вимити його і порізати тонкою соломкою
Тепер візьмемо сковороду, налити в неї масло, як масло добре нагріється, так ми кидаємо в нього мелений перець і приправу для морквини
Обов'язковими інгредієнтами хе є морквина і цибулю. Морквину потрібно почистити і натерти на тертці, бажано, на спеціальній - для моркви по-корейськи. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Через 2 хвилини після приправ, в сковорідку кинути куряче філе, цибулю і моркву.
Посолити вміст сковорідки і потримати під кришкою ще хвилин 10 на помірному вогні. Після чого перекласти у велику салатницю курку, морквину і цибулю і полити оцтом, перемішати все і прибрати в холодильник остигати, бажано на ніч.