Салат «Гранатовий брасллет» (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат "гранатовий браслет" . Зовнішній вигляд цього салату вражає! Якщо хочете здивувати своїх гостей, то обов'язково приготуйте його.
Такий салат обов'язково стане прикрасою будь-якого свята. Ваші гості будуть перебувати в захваті від прекрасного смаку цього шикарного браслета. Салат зовсім не банальний і навряд чи його багато хто пробував, тому ви обов'язково здивуєте ваших рідних і друзів. Якщо любите експериментувати, то можете додати під шар буряка, шар замороженого натертого вершкового масла. Це додасть більш вершковий і ніжний смак вашому салату.
Смачного!
- Філе курячої грудки - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Гранат - 1 штука
- Буряк - 400 грам
- Картопля - 300 грам
- Морква - 300 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Гілочки чебрецю - 5 штук
- Майонез - 250 грам
- Сіль і перець - За смаком
1
Морква, буряк і картоплю відваріть до готовності, остудіть, очистіть від шкіри і натріть на тертці.
2
Яйця відварити до стану "круто" . Остудіть, очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте.
3
Цибулю дрібно наріжте, збризніть лимонним соком.
4
Насіння граната очистіть, а кріп дрібно наріжте.
5
Курячі грудки дрібно наріжте, часник придушити і обсмажте на сковороді з маслом до появи запаху, потім додайте куряче м'ясо і гілочки чебрецю. Готуйте все на середньому вогні до готовності. Для салату використовуйте тільки куряче м'ясо (без часнику і чебрецю).
6
На блюдо по середині поставте стакан, салат укладайте навколо шарами, промащуючи їх майонезом.
7
1 шар- картопля, 2- морква, 3-курка, 4- цибуля і кріп, 5- яйця, 6- буряк.
8
Салат укрийте і приберіть в холодильник на 2 годину. Потім акуратно витягніть стакан, викладіть зверху гранат і приберіть ще на 2 години в холод.