Салат «Гранатовий браслет» з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Страва, про який я хочу розповісти, досить популярно в Росії і країнах СНД. Його часто вибирають в меню святкової вечері і змінюють склад, грунтуючись на своїх перевагах. Ось мій варіант.
Їх цього рецепта ви можете дізнатися, як приготувати салат "гранатовий браслет" з сиром. Кількість інгредієнтів розраховане всього на дві порції. Так що це блюдо зробити можна на День Святого Валентина або на побачення. Порційний салат з оригінальним смаком і оформленням ідеально прикрасить ваш святковий стіл.
- Куряче філе - 200 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Буряк - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
Філе відварити в підсоленій воді до готовності. Потім остудіть його, дрібно наріжте і викладіть нижнім шаром салату, смазав майонезом. Можете взяти роз'ємну форму.
На розігрітій сковороді обсмажити цибулю четвертинками в олії до золотистого кольору.
Остиглий цибулю викладіть наступним шаром.
Відварені яйця натріть на крупній тертці. Викладіть їх на цибулю, а потім розподіліть по ним майонез.
Далі натріть сир на крупній тертці. Змастіть його майонезом.
Наступним шаром викладіть подрібнені горіхи. Трохи змастіть їх майонезом.
А тепер викладіть буряк. Відваріть її до готовності і крупно натріть, потім поперчіть і додайте майонез.
В самому кінці прикрасьте салат зернами граната. Зніміть форму з блюда. Смачного!