Салат «глухар гніздо» з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом на всі свята я стала прикрашати салати. А деякі рецепти спочатку припускають красиву форму. Такі страви я дуже люблю: і зовні ефектно, і на смак прекрасно.
Сьогодні я підготувала для вас детальний рецепт, як приготувати салат "гніздо глухаря" з грибами. Робила я його в перший раз. Шкодую, що раніше не пробувала такий салат. Вже дуже він сподобався всім моїм близьким! Буду повторювати його не раз. Ще він ситний, а продукти для його приготування використовуються найдоступніші.
- Куряче філе - 250 грам
- Шинка - 200 грам
- Мариновані печериці - 200 грам
- Картопля - 400 грам
- Плавлений сир - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - За смаком
- Листя салату - 4-6 штук
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Майонез - За смаком
Картопля помийте, почистіть і наріжте тонкою соломкою, а краще натріть його на тертці для корейської моркви.
Обсмажте картоплю до золотистої скоринки в маслі по порціях на середньому вогні.
Заздалегідь відварити в підсоленій воді курячу грудку (або файл). Яйця відварити круто.
Зелень промийте і подрібніть.
Печериці наріжте кубиками.
Belk відділ Желтков. Білки наріжте кубиками, а жовтки натріть на крупній тертці.
Шинку наріжте невеликими шматочками.
Сир натріть на середній тертці.
А часник пропустіть через чеснокодавку.
У салатниці змішайте курку, шинку, білки, часник і гриби. Заправте інгредієнти майонезом.
Блюдо для подачі прикрасьте промитими листям салату. Покладіть салат в центр.
Тепер зробіть масу для оформлення. Змішайте жовтки з сиром, зеленню і половиною часнику. Заправте масу салатом. Надішліть її в холодильник на 6 хвилин.
Решту зелені викласти на салат. З желтковой маси зробіть "яйця глухаря" . По периметру укладіть картопля. Салат готовий! Смачного!