Рецепт Рулетики з шинки з грибами фото

Рулетики з шинки з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Щоб урізноманітнити закуски на святковому столі пропоную простий рецепт рулетиків з шинки з грибами. Це можуть бути як консервовані, так і смажені з цибулею грибочки.

Опис приготування:

В даний рецепт приготування рулетиків з шинки з грибами використовуються свіжі шампіньйони, однак при бажанні можна взяти будь-які інші грибочки, навіть консервовані.

1. На сковороді розтопити вершкове масло.

2. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулю. Відправити його на сковороду і обсмажити до прозорості.

3. Тим часом вимити, просушити і нарізати тонкими скибочками гриби.

4. Додати на сковороду до цибулі і смажити на середньому вогні до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Шинку нарізати тонкими скибочками. Найзручніше купити вже нарізаний делікатес.

6. Гриби остудити як слід. Щоб зробити начинку більш цікавою можна додати трохи тертого сиру.

7. Заправити невеликою кількістю майонезу.

8. На скибочку шинку викласти начинку і акуратно згорнути.

9. Щоб рулетики з шинки з грибами в домашніх умовах закріпити можна використовувати зубочистки або пір'я зеленої цибулі.

10. Подавати їх можна з соусом - часниковим або вершковим, наприклад, на листі салату.

  • Шинка - 400 грам
  • Гриби - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сир - 50 грам (по бажанню)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
В даний рецепт приготування рулетиків з шинки з грибами використовуються свіжі шампіньйони, однак при бажанні можна взяти будь-які інші грибочки, навіть консервовані.

1. На сковороді розтопити вершкове масло.

2. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулю. Відправити його на сковороду і обсмажити до прозорості.

3. Тим часом вимити, просушити і нарізати тонкими скибочками гриби.

4. Додати на сковороду до цибулі і смажити на середньому вогні до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Шинку нарізати тонкими скибочками. Найзручніше купити вже нарізаний делікатес.

6. Гриби остудити як слід. Щоб зробити начинку більш цікавою можна додати трохи тертого сиру.

7. Заправити невеликою кількістю майонезу.

8. На скибочку шинку викласти начинку і акуратно згорнути.

9. Щоб рулетики з шинки з грибами в домашніх умовах закріпити можна використовувати зубочистки або пір'я зеленої цибулі.

10. Подавати їх можна з соусом - часниковим або вершковим, наприклад, на листі салату.

Схожі рецепти