Рулетики з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Часто таке трапляється, що коли готуєш солодку випічку, її на всіх не вистачає. Особливо, якщо до вас ще прийшли гості. Тому я вирішила тепер на велику компанію робити багато маленьких виробів.
У хід йдуть печива, булочки і інша випічка. Ось, наприклад, прочитайте про те, як приготувати рулетики з джемом. Просте тісто більше мені нагадало пісочне. Візьміть його на замітку і для солодких пирогів. Легко можна поміняти начинку, але варення, джем або конфітюр підійдуть найкраще.
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Джем - 100 грам
Яйця збийте з цукром до єдиної консистенції.
Масло розм'якшити при кімнатній температурі. Додайте його до яєць.
Також додайте 2 склянки борошна з содою. Протріть тісто в дрібну крихту.
Всипте ще борошна, замішайте еластичне тісто. Залиште його на 30-60 хвилин в холодильнику.
Тісто розкачати коржиками в 4-5 мм. Товщиною. Наріжте їх невеликими трикутниками.
Кожен трикутник змастіть джемом, а потім скрутіть в рулетики.
Випікайте печиво при 200 градусах на промасленим деку протягом 25 хвилин. Приємного чаювання!